Μπουρδέτο: Πώς θα φτιάξετε αυτή τη νόστιμη κερκυραϊκή συνταγή
Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.
#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.
Υλικά
- 1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα
- 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
- 1 κ.σ. πιπέρι καυτερό
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 700 ml ζωμό λαχανικών
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 80 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα
Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com