Μπουρδέτο: Πώς θα φτιάξετε αυτή τη νόστιμη κερκυραϊκή συνταγή

Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.

Μπουρδέτο: Πώς θα φτιάξετε αυτή τη νόστιμη κερκυραϊκή συνταγή

#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.

Υλικά

  • 1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα
  • 2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
  • 1 κ.σ. πιπέρι καυτερό
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 700 ml ζωμό λαχανικών
  • 100 ml κόκκινο κρασί
  • 80 ml ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved