
Σκορδαλιά με πατάτα - Δείτε πώς θα τη φτιάξετε
#tsoulotip: Αφήνουμε να εξατμιστεί η υγρασία όταν σουρώσουμε τις πατάτες για περίπου 10 λεπτά, για να μη βγει η σκορδαλιά μαστιχωτή.

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
100 ml ελαιόλαδο
5-6 σκ. σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.