Σαραγλί: Σιροπιαστές μπουκίτσες κατευθείαν από τη Θεσσαλονίκη! (vid)

#tsoulotip: 1. Προσέχουμε να μη γεμίσουμε πολύ τα σαραγλί και δεν τα σφίγγουμε πολύ όταν τα τυλίγουμε, διότι όταν ψηθούν ενδέχεται να σκιστούν τα φύλλα και να χυθεί έξω η γέμιση.

2. Βουτυρώνουμε τα σαραγλί για να βγουν πιο τραγανά.

Υλικά

14 φύλλα κρούστας,
150 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
150 γρ. φιστίκια, θρυμματισμένα
270 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 κ.γ. κανέλα, τριμμένο

Για το σιρόπι:

500 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
300 ml νερό
50 γρ. μέλι
Φλούδες από ένα πορτοκάλι
1 στικ κανέλα

Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved