Νέες «Γεύσεις από Ελλάδα» από τα Tsakiris Chips

Ta TSAKIRIS, τα πρώτα Chips της ελληνικής αγοράς που εμπνεύστηκαν από περιοχές της χώρας μας και δημιούργησαν τη σειρά «Γεύσεις από Ελλάδα», έρχονται να προσθέσουν δύο νέες υπέροχες γεύσεις στις επιλογές των καταναλωτών, τα TSAKIRIS Chips Πιπεριές Φλωρίνης και τα TSAKIRIS Chips Tοματάκι Σαντορίνης.

Νέες «Γεύσεις από Ελλάδα» από τα Tsakiris Chips

Τα TSAKIRIS σε συνεργασία με έλληνες παραγωγούς για την πρώτη ύλη των συστατικών τους, εμπνέονται από τη Ελλάδα και τους τόπους της και προσφέρουν στους καταναλωτές περισσότερες γεύσεις, δημιουργώντας μοναδικές συνταγές απόλαυσης.

Τα TSAKIRIS Chips, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και αξιοποιώντας συνεργασίες με ελληνικούς συνεταιρισμούς παρουσιάζουν τις 2 νέες γευστικές προτάσεις της σειράς «Γεύσεις από Ελλάδα», διατηρώντας, πάντα, την γνωστή και αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές και τραγανές πατάτες:

Τα TSAKIRIS Chips Πιπεριές Φλωρίνης, όπου η γνωστή γλυκιά γεύση και το άρωμα από τις πιπεριές Φλωρίνης συνδυάζονται για πρώτη φορά σε σνακ πατάτας, προσφέροντας μία νέα δυνατή απόλαυση σε όποιον τα δοκιμάσει.

Η νέα γεύση TSAKIRIS Chips Τοματάκι Σαντορίνης έρχεται, να αναδείξει την ιδιαίτερη και φημισμένη γεύση της άνυδρης ειδικής ποικιλίας του πανέμορφου ελληνικού νησιού. Η μικρόκαρπη αυτή τομάτα, δίνει την χαρακτηριστική της γεύση στις διαλεχτές πατάτες Tsakiris Chips και δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό απόλαυσης!

Η σειρά Tsakiris Chips «Γεύσεις από Ελλάδα», συνδυάζει αυθεντικές γεύσεις από δημοφιλή συστατικά γνωστών περιοχών της Ελλάδας. Η καινοτομία της σειράς με γευστικούς και ποιοτικούς συνδυασμούς που διακρίνονται για την ελληνικότητα, την αυθεντικότητα και τη φυσικότητα τους, έχει κερδίσει την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού καθώς και διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού «Προϊόν της χρονιάς 2013» όπου, σε έρευνα ικανοποίησης με δείγμα 3.000 ατόμων, τα Τsakiris Chips «Γεύσεις από Ελλάδα» έλαβαν τα υψηλότερα ποσοστά γευστικής ικανοποίησης, αγοράς και σύστασης προϊόντος, για την κατηγορία των snacks.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved