
Καρατζόρτζεβα : Τραγανό και ζούμερο χοιρινό σνίτσελ
Κλασσική σέρβικη συνταγή.

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ για να να μην ψηθεί γρήγορα εξωτερικά το ρολό και παραμείνει ωμό στο εσωτερικό του.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
100 γρ. καϊμάκ
4-6 φέτες ζαμπόν
200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μπαστούνια
200 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη
3 αυγά, medium
Αλάτι
Πιπέρι
Ηλιέλαιο
Για το καϊμάκ:
150 γρ. τυρί κρέμα
100 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
80 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
Για το σερβίρισμα:
Πατάτες τηγανητές
Ντοματίνια
Baby σπανάκι
Διαβάστε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.