Καρατζόρτζεβα : Τραγανό και ζούμερο χοιρινό σνίτσελ

Κλασσική σέρβικη συνταγή.

Καρατζόρτζεβα : Τραγανό και ζούμερο χοιρινό σνίτσελ

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο δεν πρέπει να καίει πολύ για να να μην ψηθεί γρήγορα εξωτερικά το ρολό και παραμείνει ωμό στο εσωτερικό του.

ΥΛΙΚΑ


1 κιλό χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες

100 γρ. καϊμάκ

4-6 φέτες ζαμπόν

200 γρ. μοτσαρέλα, κομμένη σε μπαστούνια

200 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

200 γρ. φρυγανιά, τριμμένη

3 αυγά, medium

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο

Για το καϊμάκ:

150 γρ. τυρί κρέμα

100 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό

80 γρ. φέτα, θρυμματισμένη

Για το σερβίρισμα:

Πατάτες τηγανητές

Ντοματίνια

Baby σπανάκι

Διαβάστε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved