Συνταγή για vegan, πεντανόστιμους λαχανοντολμάδες

Το αγαπημένο μας παραδοσιακό πιάτο στη vegan εκδοχή του.

Συνταγή για vegan, πεντανόστιμους λαχανοντολμάδες

ΥΛΙΚΑ

1 μεγάλο λάχανο
580 γρ. φακές, βρασμένες
190 γρ. άγριο ρύζι
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
½ κ.γ. μπαχάρι, σε σκόνη
¼ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι

Για τη σάλτσα:

800 γρ. ντομάτα κονκασέ
400 γρ. χυμό ντομάτας
600 ml ζωμό λαχανικών
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
50 γρ. σταφίδες σουλτανίνα
Αλάτι
Πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved