Σούπα Μπορς (Borscht) - Δείτε πώς θα τη φτιάξετε

Κλασική ρώσικη συνταγή με παντζάρι που θα λατρέψετε!

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη σε κυβάκια
400 γρ. παντζάρια
380 γρ. κόκκινο λάχανο, κομμένο σε φέτες
250 γρ. πατάτες, κομμένες σε κυβάκια
200 γρ. λευκά μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
150 γρ. καρότα, τριμμένα
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
50 γρ. πελτέ ντομάτας
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 φύλλα δάφνης
1 κ.σ. σπόρους κόλιανδρου
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.σ. κόκκους πιπεριού
2.500 ml νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο

Για το σερβίρισμα:

Γιαούρτι, στραγγιστό
Άνηθο, ψιλοκομμένο

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved