Σάλτσα βουτύρου με σπαράγγια και αυγό ποσέ - Ένα πιάτο που θα λατρέψετε
Ιδανική συνταγή για πρωινό και brunch που θα πάθετε ζαβλαμά.
ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. σπαράγγια, καθαρισμένα
- 4 αυγά ποσέ
- 200 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. χυμό λεμονιού
- ½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 1 αστεροειδή γλυκάνισο
- 50 ml λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ψωμί, για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com