Πώς θα οργανώσετε το απόλυτο γιορτινό τραπέζι για μικρούς και μεγάλους!

Η περίοδος των Χριστουγέννων μας δίνει αναμφίβολα τις καλύτερες ευκαιρίες για να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μαζί τους.

Πώς θα οργανώσετε το απόλυτο γιορτινό τραπέζι για μικρούς και μεγάλους!

Κάθε μανούλα όμως γνωρίζει πως πάνω από όλα, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών! Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε οι φετινές γιορτές να μείνουν αξέχαστες στο παιδάκι σας, ένα λαμπερό και ευφάνταστο γιορτινό τραπέζι ή ακόμη καλύτερα, ένα παιδικό πάρτι στο σπίτι με γεύσεις γιορτής, αποτελούν δύο εξαιρετικές επιλογές για να βοηθήσετε το μικρό σας να αισθανθεί στο έπακρο το πνεύμα των γιορτών.

Πώς, όμως, θα καταφέρετε να μετατρέψετε χωρίς να κουραστείτε το σπίτι σας στον απόλυτο γιορτινό προορισμό για μικρούς και μεγάλους; Μην ανησυχείτε! Ακόμη και αν ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, είναι εφικτό! Το «μυστικό» βρίσκεται στα αγνά υλικά, τη φαντασία και το νόστιμο, «μαμαδίστικο» φαγητό!

Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν!

papaspyrou 2

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και βουτήματα στην πλέον χριστουγεννιάτικη εκδοχή τους

1. Ζητήστε να έρθει στο σπίτι σας το πιο νόστιμο γιορτινό μενού

Δεν χρειάζεται να κουραστείτε για να οργανώσετε ένα γιορτινό τραπέζι στο σπίτι. Μπορείτε να έχετε εύκολα και ξεκούραστα στην πόρτα σας υπέροχο «μαμαδίστικο» φαγητό που θα ενθουσιάσει κάθε καλεσμένο, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Για εμάς, ο Papaspirou αποτελεί και φέτος «εγγύηση» και είτε πρόκειται για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο τραπέζι, είτε για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, ή ακόμη και για ένα παιδικό πάρτι, αξίζει να τον προτιμήσετε. Ρίξτε μια ματιά εδώ στο υπέροχο εορταστικό μενού που δημιούργησε για τις φετινές γιορτές, κάντε τις επιλογές σας και ζητήστε να τις παραλάβετε από κάποιο κατάστημα ή να έρθουν σπίτι σας -ακόμη και με ολοκληρωμένες υπηρεσίες catering, αν τις χρειάζεστε!

papaspyrou 3

Το γιορτινό μενού Papaspirou και ο χριστουγεννιάτικος σοκολατένιος κορμός

2. Ικανοποιήστε τους μικρούς καλεσμένους με τα πιο ευφάνταστα πιάτα

Είτε οργανώσετε ένα παιδικό πάρτι στο σπίτι, είτε γνωρίζετε ότι στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας θα υπάρχουν φέτος πολλά παιδάκια, το σίγουρο είναι πως πρέπει να κάνετε επιλογές που θα τα ενθουσιάσουν. Επιλέξτε, λοιπόν, γλυκές, νόστιμες δημιουργίες, όπως λαχταριστά χριστουγεννιάτικα μπισκότα με υπέροχα σχέδια. Πάνω από όλα όμως, φροντίστε ώστε καθετί που θα φάνε τα παιδιά, να έχει παραχθεί από αγνά υλικά. Στο Papaspirou.gr σίγουρα θα βρείτε όλα όσα θέλετε για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι με υπέροχα lunch box για τους μικρούς και εξαιρετικό finger food φαγητό για τους μεγάλους! Σε κάθε περίπτωση, το ολοκληρωμένο εορταστικό μενού του Papaspirou για φέτος περιλαμβάνει υπέροχες, γευστικές προτάσεις και για τα παιδιά!

papaspyrou 4

Το παιδικό πάρτι θέλει το lunch box του!

3. Προτιμήστε τις πιο εκλεκτές και «μαμαδίστικες» προτάσεις

Τέλος, για να οργανώσετε εύκολα, ξεκούραστα και με επιτυχία ένα γιορτινό τραπέζι στο σπίτι και να προσφέρετε κάτι ξεχωριστό στα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην παραλείψετε να επιλέξετε τα διαχρονικά best of των γιορτών, δηλαδή τις πιο εκλεκτές και «μαμαδίστικες» προτάσεις! Για εμάς, το εορταστικό μενού των φετινών γιορτών αξίζει ένα περιλαμβάνει Virginia Ham και λαχταριστές τάρτες, αχνιστές σούπες και ζουμερά κρεατικά (όπως το χοιρινό φιλέτο μενταγιόν γεμιστό με δαμάσκηνα και βερίκοκα σε σάλτσα από κρασί Marsala), παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση, αλλά και finger food επιλογές για ατέλειωτο τσιμπολόγημα.

papaspyrou 5


Θα τα βρείτε όλα στο φετινό, ολοκληρωμένο εορταστικό του Papaspirou. Must επιλογές από το μενού Papaspirou αποτελούν, επίσης, τα παραδοσιακά μελομακάρονα με το θυμαρίσιο μέλι Κάσου, οι κουραμπιέδες με το φρέσκο βούτυρο, το αυθεντικό panettone που παρασκευάζεται με τον παραδοσιακό ιταλικό τρόπο αλλά και τα Christmas cookies. Για την Πρωτοχρονιά δε ο Papaspirou προτείνει την παραδοσιακή βασιλόπιτα και τη βασιλόπιτα τσουρέκι, ενώ η τάρτα κάστανο montblanc και ο κορμός σοκολάτας παραμένουν κλασικές εντυπωσιακές επιλογές. Φυσικά, υπάρχουν και διαθέσιμα vegetarian γιορτινά πιάτα όπως vegan γέμιση με ποικιλία μανιταριών, κάστανο piemonte, βερίκοκο, σταφίδες και κουκουνάρι, πατάτες φούρνου, σούπες και σαλάτες.

Το γιορτινό τραπέζι των ονείρων σας

Ναι, οι γεύσεις γιορτής σας φέρνουν κοντά και ευτυχώς, φέτος μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα το σπίτι σας στον πιο νόστιμο γιορτινό προορισμό για μικρούς και μεγάλους! Δοκιμάστε το!

Πληροφορίες:
Για παραγγελίες επικοινωνήστε είτε με κάποιο κατάστημα Papaspirou είτε με το Τμήμα Catering στο τηλέφωνο: 2102409235
Καταστήματα Papaspirou: Χαλάνδρι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι, Αχαρνές
Catering Papaspirou: 2102409235- info@papaspirou.gr
www.papaspirou.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved