ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό πατάτες, κομμένες ομοιόμορφα σε χοντρά κομμάτια
- 2 κρεμμύδια μέτρια, ψιλοκομμένα
- 1+½ κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 2 lt ζωμό λαχανικών
- 100 ml κόκκινο κρασί
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά, σε σκόνη
- ¼ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη
- ¼ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.γ. θυμάρι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- 3 φύλλα δάφνης
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com