Συνταγή για ταλιατέλες με τόνο και κάπαρη
Μία πανεύκολη και γεμάτη αρώματα μακαρονάδα που θα λατρέψετε όλοι σας!
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. ταλιατέλες
- 270 γρ. τόνο, σε κονσέρβα
- 30 γρ. κάπαρη
- ½ κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 7 γρ. τζίντζερ, ψιλοκομμένο
- 50 ml ελαιόλαδο
- Χυμό + ξύσμα από μισό λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- Σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
Δείτε τη διαδικασία στο girogostsoulis.com