ΥΛΙΚΑ
Για το ραβανί:
- 340 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 180 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
- 250 ml ελαιόλαδο
- 200 γρ. γιαούρτι, στραγγιστό
- 4 αυγά, medium
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 500 γρ. βούτυρο
Για το σιρόπι:
- 800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 lt νερό
Για το σερβίρισμα:
- Παγωτό καϊμάκι
- Φρέσκο δυόσμο
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com