Συνταγή για πεντανόστιμα μοσχαρίσια burgers

Τα πιο ζουμερά και πιο ζαβλαμαδίστικα burger που έχετε δοκιμάσει!

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από λάπα, περασμένο δύο φορές από τη μηχανή (τα 800γρ. καθαρό κρέας και τα 200γρ. λίπος), σε θερμοκρασία δωματίου
  • 8 ψωμάκια για burger, κομμένα οριζόντια στη μέση
  • 3 κρεμμύδια, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 8 φέτες τυρί cheddar
  • 16 φέτες μπέικον
  • 2 ντομάτες, κομμένες σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 8 φύλλα iceberg
  • 4 πίκλες αγγουριού, κομμένες σε λεπτές πλάγιες φέτες
  • 2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • Μαγιονέζα
  • Κέτσαπ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

  • Πατάτες wedges τηγανητές

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved