Λαγωτό: Δείτε πώς θα φτιάξετε και εσείς αυτό το πεντανόστιμο πιάτο
Ένα παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε.
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κομμάτια 4Χ4εκ.
- 1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο
- 2 ώριμες μεγάλες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 100 ml ζωμό λαχανικών
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Για τη σκορδαλιά:
- 250 γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο
- 100 γρ. καρύδια
- 7 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ξύδι από λευκό κρασί
- 130 ml νερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com