Συνταγή για μοσχάρι προκάδο
Μία κλασσική κεφαλλονίτικη συνταγή που είμαι σίγουρος πως θα λατρέψετε!
ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ
- 200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες
- 2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
- 1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
- 100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 500 ml ζωμό βοδινό
- 260 ml λευκό κρασί
- 100 ml ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
20