Φτιάξτε λαχταριστά μπισκότα βανίλιας με σοκολάτα

#tsoulotip: 1. Όταν βγάλουμε τα μπισκότα από το φούρνο πρέπει να είναι μαλακά, σφίγγουν όσο κρυώνουν. 2. Όσο περισσότερο χτυπάμε τη ζύμη στο μίξερ, τόσο πιο επίπεδα θα βγουν τα μπισκότα.

ΥΛΙΚΑ

  • 230 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 200 γρ. ζάχαρη καστανή
  • 2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
  • 2 αυγά, large
  • 390 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 1 κ.γ. σόδα
  • ½ κ.γ. baking powder
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • 350 γρ. δάκρυα σοκολάτας

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved