
Συνταγή για την πιο νόστιμη καρμπονάρα
#tsoulotip: Ρίχνουμε την τριμμένη παρμεζάνα εκτός φωτιάς για να μην καεί.

ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. καπνιστή πανσέτα, κομμένο σε κυβάκια
- 120 ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
- 200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
- ¼ μάτσο ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 500 γρ. μακαρόνια
- Αλάτι-πιπέρι
- Παρμεζάνα για το σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.