Μαχαλέπι - Ένα ιδιαίτερο γλυκό της κυπριακής κουζίνας

#tsoulotip: Κόβουμε το μαχαλεπί σε ότι μέγεθος επιθυμούμε, είτε χοντρά κομμάτια, είτε λεπτά.

Μαχαλέπι - Ένα ιδιαίτερο γλυκό της κυπριακής κουζίνας

ΥΛΙΚΑ

  • 1 lt γάλα, πλήρες
  • 70 γρ. νεσεστέ
  • 100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • 2 κ.σ. ροδόνερο

Για το σερβίρισμα:

  • Ροδόσταγμα
  • 400 ml νερό, χλιαρό

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved