Συνταγή για παραδοσιακές τραβηχτές πίτες Μάνης

#tsoulotip: Τα ανοίγουμε σε λαδωμένη επιφάνεια για να μπορούμε να τα ανοίξουμε πιο εύκολα.

Συνταγή για παραδοσιακές τραβηχτές πίτες Μάνης

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 15 γρ. μαγιά, ξερή
  • 180-190 ml νερό, χλιαρό
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

  • Μέλι
  • Φέτα, τριμμένη

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved