Λαχταριστό μαμαδίστικο γιουβετσάκι με μανιτάρια
#tsoulotip: Αν δείτε πως όταν ρίξετε το κριθαράκι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέστε λίγο ακόμα.
ΥΛΙΚΑ
- 150 γρ. κριθαράκι, μέτριο
- 200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
- 400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
- 250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 125 ml κόκκινο κρασί
- 30 ml ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
- 1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
- 1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
- 1 φύλλο δάφνης
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 550 ml. ζωμό λαχανικών
- 4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com