Λαχταριστό μαμαδίστικο γιουβετσάκι με μανιτάρια

#tsoulotip: Αν δείτε πως όταν ρίξετε το κριθαράκι χρειάζεται κι άλλο νερό, προσθέστε λίγο ακόμα.

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. κριθαράκι, μέτριο
  • 200 γρ. μανιτάρια portobello, καθαρισμένα και κομμένα στα οκτώ
  • 400 γρ. λευκά μανιτάρια , κομμένα στα τέσσερα
  • 250 γρ. κρεμμύδια για στιφάδο, κομμένα στη μέση
  • 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
  • 125 ml κόκκινο κρασί
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
  • 10 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
  • 1/4 κ.γ. κανέλα, τριμμένη
  • 1/4 κ.γ. μπαχάρι, τριμμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 550 ml. ζωμό λαχανικών
  • 4-5 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Δείτε τη διαδικασία στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved