Συνταγή για σνίτσελ χοιρινό

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)

ΥΛΙΚΑ

  • 600 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 3 αυγά, medium
  • 50 ml γάλα, πλήρες
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 400 γρ. ψωμί του τοστ, θρυμματισμένο πολύ καλά
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα

Για το σερβίρισμα:

  • Πατάτες wedges, τηγανισμένες
  • Κέτσαπ

Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved