Συνταγή για μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί
#tsoulotip: Βάζουμε τη μεμβράνη στη μπεσαμέλ για να μην δημιουργηθεί πέτσα στην επιφάνειά της. 2. Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η γέμιση για μην πανιάσει το φύλλο.
ΥΛΙΚΑ
- 8 φύλλα κρούστας
- 300 ml γάλα, πλήρες
- 40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
- 40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. τυρί gouda, τριμμένο
- 200 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- 1 αυγό, medium
- 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο, για το άλειμμα
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com