Συνταγή για μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί

#tsoulotip: Βάζουμε τη μεμβράνη στη μπεσαμέλ για να μην δημιουργηθεί πέτσα στην επιφάνειά της. 2. Πρέπει να έχει κρυώσει πολύ καλά η γέμιση για μην πανιάσει το φύλλο.

Συνταγή για μπουρεκάκια με ζαμπόν και τυρί

ΥΛΙΚΑ

  • 8 φύλλα κρούστας
  • 300 ml γάλα, πλήρες
  • 40 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 40 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 100 γρ. τυρί gouda, τριμμένο
  • 200 γρ. ζαμπόν, ψιλοκομμένο
  • 1 αυγό, medium
  • 1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο, για το άλειμμα
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved