Συνταγή για σουδάκια με ζάχαρη(choux)

#tsoulotip: Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν

ΥΛΙΚΑ

  • 150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
  • 200 ml. νερό
  • 100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
  • 6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
  • 2 γρ. αλάτι
  • 3 αυγά, medium
  • 1 αυγό, medium για το άλειμμα των choux
  • 4 κύβους ζάχαρης, θρυμματισμένους

Δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved