Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς νόστιμο ελιόψωμο μαργαρίτα
#tsoulotip: Ραντίζουμε με νερό, για να γίνει πιο τραγανή η κρούστα του ψωμιού.
ΥΛΙΚΑ
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 9 γρ. μαγιά, ξερή
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ κ.γ. αλάτι
- 250 ml. νερό
- 60 ml ελαιόλαδο
- 150 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- Παπαρουνόσπορο, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com