Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς νόστιμο ελιόψωμο μαργαρίτα

#tsoulotip: Ραντίζουμε με νερό, για να γίνει πιο τραγανή η κρούστα του ψωμιού.

ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 9 γρ. μαγιά, ξερή
  • 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • 250 ml. νερό
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 150 γρ. ελιές, σε ροδέλες
  • Παπαρουνόσπορο, για το πασπάλισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved