Έτσι θα φτιάξετε κι εσείς το δικό σας μαύρο παγωτό

#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη από το ψυγείο. Μη την χτυπήσετε πάρα πολύ και γίνει σαντιγί, γιατί θα κόψει. Η υφή της πρέπει να είναι πηκτή.

ΥΛΙΚΑ

  • 200 γρ. ζαχαρούχο Γάλα
  • 200 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
  • 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 6 κ.σ. βρώσιμο ενεργό άνθρακα

Υλικά για το σερβίρισμα:

  • Μαύρη τρούφα σοκολάτας
  • Χωνάκια παγωτού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved