Το μυστικό για να τηγανίσετε σωστά τα μπαρμπούνια

#tsoulotip: Το λάδι δεν πρέπει να καίει πολύ, διότι θα ψηθεί το ψάρι απ’έξω, ενώ μέσα θα είναι ωμό.

Το μυστικό για να τηγανίσετε σωστά τα μπαρμπούνια

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό μπαρμπούνια
  • 300 γρ. καλαμποκάλευρο
  • ½ κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
  • 1 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο (μόνο τα φύλλα)
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • Λεμόνι, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved