Συνταγή για να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα (vid)

#tsoulotip: Είναι πολύ σημαντικό να ανακατεύουμε την ομελέτα συνεχώς, ώστε να ψηθεί στο εσωτερικό της και να βγει ζουμερή.

ΥΛΙΚΑ

  • 4 αυγά, medium
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • ½ κ.γ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • Υλικά για το σερβίρισμα:
  • Ρόκα
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved