Συνταγή για να φτιάξετε την πιο αφράτη ομελέτα (vid)
#tsoulotip: Είναι πολύ σημαντικό να ανακατεύουμε την ομελέτα συνεχώς, ώστε να ψηθεί στο εσωτερικό της και να βγει ζουμερή.
ΥΛΙΚΑ
- 4 αυγά, medium
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κ.σ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
- ½ κ.γ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- Υλικά για το σερβίρισμα:
- Ρόκα
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Φρυγανισμένες φέτες ψωμιού
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com