Απίθανη μαρινάδα για ψητό κρέας

To Σαββατοκύριακο είναι οι μέρες που συνήθως καταφέρνουμε να τρώμε οικογενειακά με την μαμά να ετοιμάζει το τραπέζι και τον μπαμπά να... ψήνει στα κάρβουνα!

Απίθανη μαρινάδα για ψητό κρέας

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι το ψητό κρέας ή το κοτόπουλο είναι από τα ιδανικά πιάτα καθώς με μια σαλάτα αποτελούν ένα ελαφρύ, χορταστικό και νόστιμο γεύμα. Θα σας αποκαλύψουμε τα μυστικά για μια τέλεια μαρινάδα για μπριζόλες.


ΥΛΙΚΑ
2 φλιτζάνια μπύρα
1 ξυλάκι κανέλας
2 κουταλάκια του γλυκού κόκκους μαύρου πιπεριού
1 κουταλάκι του γλυκού δενδρολίβανο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
χυμός και ξύσμα ενός πορτοκαλιού


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε τις μπριζόλες μας σε ένα πυρέξ. Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί, τα ανακατεύουμε καλά και περιχύνουμε το κρέας. Βάζουμε το πυρέξ με την μαρινάδα στο ψυγείο για τουλάχιστον δυο με τρεις ώρες πριν τις ψήσουμε! Καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved