Tiger bread (ψωμί της τίγρη): Φτιάξτε το κι εσείς με τη συνταγή του Γιώργου Τσούλη
#tsoulotip: Απλώνουμε το χυλό σε όλη την επιφάνεια της ζύμης με ένα κουτάλι. Αν ο χυλός κολλάει στο κουτάλι το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για το ψωμί:
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 7 γρ. μαγιά
- 1 ½ κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ κ.γ. αλάτι
- 300 -350 ml. νερό
Υλικά για την επικάλυψη:
- 90 γρ. ρυζάλευρο
- 7 γρ. μαγιά
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- ½ κ.σ. ηλιέλαιο
- 90 ml. νερό
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com