
Συνταγή για να φτιάξετε kebab κοτόπουλο
#tsoulotip: Η φωτιά όταν ψήνουμε τα κεμπάπ πρέπει να είναι μέτρια προς δυνατή ώστε να ψηθούν σωστά και να μη βράσουν.

ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. κιμά από στήθος κοτόπουλου
- 40 ml. ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. ρίγανη ξερή
- 20 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- ½ κ.γ. κύμινο σε σκόνη
- ½ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
- 1 κ.γ. ξερό κρεμμύδι
- ½ κ.γ. μπούκοβο σε σκόνη
- 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
- 1 μέτριο αυγό
- ½ του μάτσου μαϊντανό, ψιλοκομμένος
- Αλάτι
- Πιπέρι
Υλικά για το σερβίρισμα:
- Πίτες ολικής
- 2 ντομάτες, κομμένες στη μέση και σε λεπτές κάθετες
- 200 γρ. γιαούρτι
- 2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα στη μέση και σε λεπτές κάθετες φέτες
- ½ του μάτσου μαϊντανό, χοντροκομμένο
- Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.