Κλαφουτί με αχλάδι
#tsoulotip: Δεν ανοίγουμε το φούρνο κατά τη διάρκεια ψησίματος γιατί θα ξεφουσκώσει το γλυκό.
ΥΛΙΚΑ
- 3 αχλάδια, κομμένα σε χοντρές κάθετες φέτες
- 65 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 μέτια αυγά
- 300 ml. κρέμας γάλακτος πλήρης
- 130 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. βούτυρο, λιωμένο
- 2 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
- Ξύσμα από ένα lime
- 1 γρ. αλάτι
- Άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com