Κοτόπουλο κατσιατόρε

#tsoulotip: Σοτάρουμε τα κοτόπουλα σε δόσεις για να πάρουν καλό χρώμα.

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 100 ml. Κόκκινο κρασί
  • 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
  • 2 κ.γ. ρίγανη ξερή
  • 2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
  • 500 ml. ζωμό κοτόπουλου
  • 1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
  • 5 φύλλα βασιλικού, φρέσκα, ψιλοκομμένα
  • 170 γρ. ελιές σε ροδέλες
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved