Ο Master Chef Γιώργος Γεράρδος στην ομάδα του Mothersblog.gr!

Ευχάριστα νέα! Ο MasterChef και πατέρας της μικρής Κατερίνας, Γιώργος Γεράρδος, ξεκινάει τη συνεργασία του με το Mothersblog.gr.  

Ο Master Chef Γιώργος Γεράρδος στην ομάδα του Mothersblog.gr!

Από αυτή την Παρασκευή μας δίνει ραντεβού, μέσα από την εβδομαδιαία του στήλη «Μαγειρεύουμε παίζοντας». Θα μας προτείνει εύκολες και υγιεινές συνταγές για μικρούς και μεγάλους. Στόχος του Γιώργου είναι να μας μάθει να μαγειρεύουμε ευχάριστα και δημιουργικά παρέα με τα παιδιά μας!

Ο Γιώργος Γεράρδος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, λάτρης της μαγειρικής και ιδιοκτήτης του νεοσύστατου εστιατορίου «Ανθός» στην Καλλιθέα.

Ο ίδιος μας καλωσορίζει στη στήλη του «Μαγειρεύουμε παίζοντας»:

«Με πολύ μεγάλη χαρά, ξεκινάω αυτό το καινούργιο μου βήμα, ελπίζοντας με τη σειρά μου να συνεισφέρω δημιουργικά στη σχέση σας με τα παιδιά σας. Από τη προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να σας πω, ότι τα παιδιά λατρεύουν να βρίσκονται στη κουζίνα. Μη διστάσετε να τους δώσετε έναν βοηθητικό ρόλο. Πάντα μακριά από μαχαίρια και εστίες, δώστε στα παιδιά, ένα πλαστικό μπωλ, λίγο αλεύρι και μία κουτάλα και αφήστε τα μεταμορφωθούν σε μικροί σεφ! Α! και ένα extra tip! Βάζοντας τα παιδιά σας στην κουζίνα, προσπαθήστε να τους δίνετε… γευσούλες! Μην αποκλείετε τροφές από τα παιδιά, επειδή εσείς δεν τις τρώτε! Ετσι, το πιθανότερο είναι ότι το μωρό σας θα εξελιχθεί σε ένα καλόφαγο παιδί!

Καλή μας αρχή!

Γιώργος Γεράρδος»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved