Μπουγιουρντί
#tsoulotip: Αν θέλουμε να μην τα ψήσουμε στο φούρνο και να συνεχίσουμε το μαγείρεμα στο τηγάνι, θα θρυμματίσουμε τη φέτα μόλις μαλακώσουν τα λαχανικά.
ΥΛΙΚΑ
- 3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε λεπτές λωρίδες
- 1 πράσινη καυτερή πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες
- 2 ντομάτες κομμένες στα οκτώ
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 500 γρ. φέτα, κομμένη σε 5 ίσιες κάθετες φέτες
- Ρίγανη ξερή
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com