Καλαμάρι τηγανιτό με ταραμοσαλάτα
#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.
ΥΛΙΚΑ
Για το πανάρισμα:
- 6 μεγάλα καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 3 εκ.
- 180 γρ σκληρό αλεύρι
- 180 γρ καλαμποκάλευρο
- 90 γρ σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
- 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ταραμοσαλάτα για το σερβίρισμα
- Χυμό από ένα λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgoatsoulis.com