Καλαμάρι τηγανιτό με ταραμοσαλάτα

#tsoulotip: Για ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση μπορούμε να προσθέσουμε στο πανάρισμα και λίγο ξύσμα από λεμόνι.

Καλαμάρι τηγανιτό με ταραμοσαλάτα

ΥΛΙΚΑ

Για το πανάρισμα:

  • 6 μεγάλα καλαμάρια, καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες 3 εκ.
  • 180 γρ σκληρό αλεύρι
  • 180 γρ καλαμποκάλευρο
  • 90 γρ σιμιγδάλι, ψιλό
  • 1 κ.σ. εστραγκόν, ξερό
  • 1 κ.σ. σκόνη μουστάρδας
  • 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα, ξερό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ταραμοσαλάτα για το σερβίρισμα
  • Χυμό από ένα λεμόνι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgoatsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved