Νόστιμα κανελόνια με κιμά, τυρί και κρέμα γάλακτος που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια σας!

Είναι μία εύκολη αλλά συγχρόνως και πολύ γευστική συνταγή που θα λατρέψουν τα παιδιά σας και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σας.

Νόστιμα κανελόνια με κιμά, τυρί και κρέμα γάλακτος που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια σας!


Υλικά

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
  • ½ κιλό τριμμένο τυρί (πικάντικο κατά προτίμηση όπως το πεκορίνο)
  • 1 σάλτσα ντομάτας
  • 1 κουτί κανελόνια έτοιμα
  • Ένα κρεμμύδι
  • ½ ποτήρι λάδι
  • Μυρωδικά της αρεσκείας σας
  • ½ ποτήρι του κρασιού κρασί
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση
Φτιάχνετε τον κιμά όπως τον φτιάχνετε για τα μακαρόνια. Δηλαδή, τσιγαρίζετε στο λάδι το κρεμμύδι, ρίχνετε τον κιμά, τον σοτάρετε, τον σβήνετε με κρασί, ρίχνετε τη μισή ποσότητα από τη σάλτσα ντομάτας, το αφήνετε να βράσει σε χαμηλή φωτιά και όταν είναι έτοιμο, το βγάζετε από τη φωτιά. Το αφήνετε να κρυώσει. Και αρχίζετε να γεμίζετε τα κανελόνια αφού προηγουμένως ρίξετε μέσα στον κιμά το τριμμένο τυρί. Τοποθετείτε στη σειρά τα γεμισμένα κανελόνια και όταν τα τελειώσετε, ρίχνετε από πάνω την σάλτσα ντομάτας που σας έχει μείνει αλλά και την κρέμα γάλακτος. Τα ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου ¾ της ώρας και είναι έτοιμα να τα σερβίρετε. Θα τα λατρέψουν όλοι όσοι θα τα δοκιμάσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved