#tsoulotip: Δε χρησιμοποιούμε αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης ώστε να μη σκληρύνει.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
- 550 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
- 220 γρ. Νερό
- 15 γρ. Ξύδι
- 4 κ.γ. Ελαιόλαδο και έξτρα για το άλειμμα των φύλλων
- 10 γρ. Αλάτι
- Κορν φλάουερ για το άνοιγμα της ζύμης
- Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Υλικά για τη γέμιση:
- 500 γρ. Ξινομυζήθρα, τριμμένη
- Υλικά για το σερβίρισμα:
- Μέλι
- Σουσάμι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com