

Το κέικ Kasutera ή Castella είναι από τα πιο αγαπημένα γλυκά των Ιαπώνων. Τα βασικά υλικά του είναι μόλις τέσσερα και η γεύση του είναι μοναδική.
Το συγκεκριμένο κέικ ξεχωρίζει για την υφή του που είναι αποτέλεσμα του σωστού χτυπήματος της μαρέγκας ενώ δεν είναι ιδιαίτερα γλυκό. Αν θελήσετε να είναι μεγαλύτερο το κέικ θα διπλασιάσετε τις δόσεις και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο χρόνο ψησίματος.
Υλικά
2 ασπράδια σε θερμοκρασία δωματίου
2 κρόκους σε θερμοκρασία δωματίου
70 γρ. ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού αλεύρι (50 γρ.
1 κ.τ.σ. μέλι ανακαταμένο με μία κουταλιά της σούπας ζεστό νερό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο βίντεο που ακολουθεί.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.