Cupcakes κολοκύθας με επικάλυψη κανέλας

Νόστιμα και λαχταριστά! Ιδανικά για κέρασμα στο σχολείο!

#tsoulotip: Δοκιμάσουμε με ένα μαχαίρι αν είναι ψημένα. Αν βγει καθαρό τότε τα βγάζουμε από τον φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσει.

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. Ψίχα από πορτοκαλί κολοκύθα
  • 270 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
  • 150 ml. Χυμό πορτοκαλιού και 2 κ.σ. ξύσμα πορτοκαλιού
  • 120 ml. Ελαιόλαδο
  • 60 ml. Κονιάκ
  • 120 γρ. Ζάχαρη
  • 1 κ.γ. Κανέλα
  • 1 κ.γ. Τζίντζερ
  • ¼ κ.γ. Γαρύφαλλο
  • 1 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
  • 1 κ.σ. Μπέικιν πάουντερ
  • ¼ κ.γ. Σόδα μαγειρική

Υλικά για την επικάλυψη:

  • 230 γρ. Βούτυρο,σε θερμοκρασία δωματίου
  • 2-3 κ.γ. Βανίλια εκχύλισμα
  • 1-2 κ.σ. Γάλα,πλήρες
  • 450-500 γρ. Ζάχαρη άχνη
  • 1 κ.γ. Κανελα τριμμένη
  • Καρύδια θρυμματισμένα για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved