Συνταγή για να φτιάξετε κόκκινη σάλτσα για pizza

Η πιο νόστιμη που έχετε φτιάξει!

#tsoulotip: Βάζουμε τη φρυγανιά για να απορροφηθούν τα υγρά της ντομάτας ώστε να μην πανιάσει η ζύμη.

ΥΛΙΚΑ

  • 800γρ. Ντομάτα κον κασε, περασμένη από το μπλέντερ
  • 1κ.γ. Βασιλικός, ξερός
  • 1 1/2κ.γ. Ρίγανη, ξερή
  • 1 - 1 1/2κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη
  • 1/4κ.γ. Θυμάρι, ξερό
  • 2κ.σ. Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved