
Συνταγή για να φτιάξετε κόκκινη σάλτσα για pizza
Η πιο νόστιμη που έχετε φτιάξει!

#tsoulotip: Βάζουμε τη φρυγανιά για να απορροφηθούν τα υγρά της ντομάτας ώστε να μην πανιάσει η ζύμη.
ΥΛΙΚΑ
- 800γρ. Ντομάτα κον κασε, περασμένη από το μπλέντερ
- 1κ.γ. Βασιλικός, ξερός
- 1 1/2κ.γ. Ρίγανη, ξερή
- 1 - 1 1/2κ.σ. Φρυγανιά, τριμμένη
- 1/4κ.γ. Θυμάρι, ξερό
- 2κ.σ. Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.