Tέλεια συνταγή για το Πάσχα: Αυγά τυλιχτά σε σφολιάτα!

Είναι ένα τέλειο ορεκτικό για το Πασχαλινό σας τραπέζι! Αυγά τυλιχτά μέσα σε σφολιάτα!

Ένας εύκολος τρόπος για να φάνε τα πιτσιρίκια αυτό βραστό.


ΥΛΙΚΑ
• Βρασμένα αυγά ολόκληρα ξεφλουδισμένα
• ζαμπόν – τυρί
• φύλλο είτε σφολιάτα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε πολύ καλά τα αυγά μας, τα ξεφλουδίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τυλίγουμε κάθε αυγό με μία φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί. Στη συνέχεια το τυλίγουμε όλο μαζί με ένα κομμάτι φύλλο που έχουμε κόψει ανάλογα με το μέγεθος του αυγού. Δεν πρέπει να φαίνεται τίποτα από το εσωτερικό. Βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 μέχρι να ροδίσουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved