Συνταγή για να φτιάξετε μακαρονάδα Cacio e Pepe

Έχετε φτιάξει ποτέ ξανά Cacio e Pepe;

#tsoulotip: Σε περίπτωση που η σάλτσα μας είναι σφιχτή ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό να την αραιώσουμε. Καλό θα ήταν τα μακαρόνια να κρατάνε λίγο δηλαδή να είναι λίγο al dente.

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. spaghetti
  • 5κ.σ. βούτυρο
  • 1 1/2κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 300γρ. παρμεζάνα
  • 150γρ. πεκορίνο τριμμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved