Τρουφάκια 5 υλικών με σοκολάτα γάλακτος και αμύγδαλο

Τα πιο νόστιμα τρουφάκια είναι αυτά!

#tsoulotip: Η σοκολάτα γάλακτος για τα τρουφάκια, πρέπει να είναι κρύα πριν ανακατευτεί με το βούτυρο και την πραλίνα, για να μην μας κόψει το μείγμα.

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για τα τρουφάκια

  • 200 γρ. Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 200 γρ. Πραλίνα φουντουκιού
  • 300 γρ. Σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη

Υλικά για την επικάλυψη

  • 350 γρ. Σοκολάτα γάλακτος, λιωμένη
  • 70 γρ. Αμύγδαλο, χοντροκομμένο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved