Συνταγή για λαχταριστό μοσχάρι ραγού με τριβελάκι

Μια νόστιμη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη!

ΥΛΙΚΑ

  • 1,5kg. μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
  • 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 καρότα ψιλοκομμένα
  • 1 πράσσο ψιλοκομμένα
  • 1 στικ σέλερυ
  • 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. πελτέ
  • 1 ξυλάκι κανέλλας
  • ½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 200ml. κόκκινο κράσι
  • 1 κύβο ζωμό βοδινού
  • 400 γρ ντομάτα κον κασέ
  • 1,5 λίτρο νερό
  • 100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • Αλάτι - Πιπέρι
  • 500γρ. τριβελάκι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved