Τραγανές πατάτες φούρνου - Το μυστικό της επιτυχίας

Πώς τις φτιάχνει ο Γιώργος Τσούλης; 

#tsoulotip:Η πατάτα για να γίνει τραγανή στο φούρνο, πρέπει όταν τη βγάλουμε από την κατσαρόλα, η επιφάνειά της να έχει ¨σκάσει¨, δηλαδή να είναι στα πρόθυρα να διαλυθεί.

Υλικά

1/2 κιλό πατάτες baby ξεφλουδισμένες

50ml. ελαιόλαδο

7-8 φύλλα φασκόμυλο

2 κλωνάρια δεντρολίβανο

Αλάτι & πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved