Ζουμερό κοκκινιστό μοσχαράκι με αρωματικά!

Για εσάς που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και θρεπτικό για την οικογένειά σας, δεν έχετε παρά να κάνετε την παρακάτω συνταγή.

Ζουμερό κοκκινιστό μοσχαράκι με αρωματικά!


Υλικά

  • 1 κιλό βοδινό κρέας (από όποιο μέρος του θέλετε)
  • 4 κουταλιές λάδι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κουτί σάλτσας ντομάτας
  • 2 φρέσκιες ντομάτες
  • Μυρωδικά (όποια σας αρέσουν)
  • 1 ποτήρι κρασιού κρασί
  • Αλάτι-πιπέρι
  • Μισή πρέζα κύμινο

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το λάδι και το αφήνετε να κάψει λίγο. Κόβετε το μοσχαράκι σε μεγάλους κύβους και ύστερα το ρίχνετε στην κατσαρόλα για να τσιγαριστεί. Πέντε λεπτά αργότερα προσθέτετε το κρεμμύδι που έχετε ψιλοκόψει. Ανακατεύετε για περίπου πέντε λεπτά και ύστερα σβήνετε με το κρασί. Προσθέτετε τα μυρωδικά σας και στο τέλος το αλάτι, το πιπέρι, το κύμινο και τέλος τη σάλτσα. Το μυστικό είναι να ρίξετε και μισό ποτήρι νερό ώστε να βράσει σιγά σιγά το κρέας και να γίνει μαλακό. Σερβίρετε με μακαρόνια, ρύζι ή πουρέ, ανάλογα με το τι αρέσει στην οικογένειά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved