Μοσχάρι Στρογκανόφ - Η συνταγή για να το φτιάξετε είναι αυτή

Έχετε φτιάξει ποτέ ξανά μοσχαράκι στρογκανόφ;

Μοσχάρι Στρογκανόφ - Η συνταγή για να το φτιάξετε είναι αυτή

#tsoulotip: Το τηγάνι πρέπει να καίει πάρα πολύ όταν θα σοτάρουμε το κρέας μας. Στην αντίθετη περίπτωση αντί να πάρει χρώμα, θα βράσει.

ΥΛΙΚΑ

  • 50γρ. βούτυρο
  • 20ml ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 250γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
  • 500γρ. μοσχαρίσια σπάλα κομμένη σε πλάγιες φέτες πάχους 3*3εκ.
  • 100ml κονιάκ
  • Αλάτι-πιπέρι
  • 100 ml χλιαρό νερό
  • 1 κύβο ζωμό μοσχάρι
  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 250ml. κρέμα γάλακτος
  • 1κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved