Συνταγή για παραδοσιακές δίπλες με μέλι και καρύδια

Με αυτή τη συνταγή δεν θα μείνει ούτε μία στην πιατέλα!

ΥΛΙΚΑ

Υλικά για 50 δίπλες

  • 1 κιλό Αλεύρι
  • 30 ml Λικέρ
  • 15 γρ. Ζάχαρη
  • 10 Αυγά
  • 1 Λεμόνι (το χυμό του)
  • 1/2 κ.γ. Αλάτι

Για το σιρόπι:

  • 1 lt. Νερό
  • 1 κιλό Ζάχαρη
  • 600 γρ. Μέλι
  • 250 γρ. Καρύδια, θρυμματισμένα
  • 1 κ.σ. Κανέλα

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved